Para biriktirmek bir alışkanlık. Ancak ‘Hmmm hadi biraz para biriktireyim…’ diyerek olmuyor. İlk önce hayal lazım, onun finansal hedefe dönüşmesi için de plan lazım.

Herkesin finansal hedefi farklı. Kiminin ev kredisi borcunu kapatmak, kimininse ev, araba almak… Bir araştırmaya göre; birikim yapanların yüzde 25’i ‘Çocuğum için biriktiriyorum’ diyor…

 Hediye:

Çocuğun için birikim yapmak onun için harika bir hediye. Hem finansal geleceği güvende olur hem de çocuğuna tasarruf, birikim konusunda örnek olursun o da erken yaşta bu konularla tanışmış olur. Sonuçta çocuklar evde ne görürse onu uygular…

Çocuğum için Birikim Hesabı 

Çocuğunun birikimi ayrı bir hesapta olsun. Aylık/Yıllık kendine bir hedef rakam belirle ve ayrı bir hesapta, düzenli, otomatik olarak biriktir.

 Çocuğum için Bireysel Emeklilik Sistemi

 Çocuğun adına bireysel emeklilik hesabı açabilirsin.

Nasıl?

Çocuğunu lehtar göstererek bireysel emeklilik sistemine giriş yapabilirsin. Paran orada birikir.

Çocuğum için Sigorta

Hayatta her şey hepimiz için… Eğitim sigortası yaptırarak beklenmedik risklere karşı çocuğunun eğitim hayatını güvenceye alabilirsin. Böylece çocuğunun eğitim masrafları karşılanır ve onun için hayal ettiğin geleceğe sahip olur.

Örnek prim hesabı:

35 yaşındasın, bir çocuğun var. Çocuğumun eğitimi 8 yıl sonra tamamlanacak ve eğitim masrafları için yıllık 20 bin TL bütçe ayırıyorsun.

Çocuğunun 8 yıl süresince 160 bin TL’lik eğitim maliyetini bir yılda 1.105,11 TL (ayda 92,9 TL) ödeyerek güvence altına alabilirsin.

 

Tasarruf ederek para biriktirmek önemli ve bunun için MONAY yanında! 


MONAY uygulamasını App Store’dan indirmek için tıklayın → Para Biriktirme Uygulaması

MONAY uygulamasını Play Store’dan indirmek için tıklayın → Para Biriktirme Uygulaması

Paylaş: