Monay Kart seviyesinin yükseltilmesi ile yepyeni fırsatlarla dolu bir Monay Kart deneyimine kavuşursun. Avantajlarla dolu ve daha konforlu bir Monay Kart deneyimi için hesabını yükselttiğinde

1- İşlem sınırı olmadan, dilediğin sıklıkta ve tutarda para yükleyebilirsin.

2- Kartını yurtiçi ve yurtdışı tüm online alışveriş platformlarında rahatça ve güvenle kullanabilirsin.

3- Sana özel anında nakit iade kampanyaları ile birikimlerini arttırabilirsin.

Monay Kart seviyemi nasıl yükseltebilirim? Nasıl kişiselleştirebilirim? Nasıl KYC yapabilirim?

Monay Kart seviyeni yükseltmek (anonim kartını kendine ait hale getirip kişiselleştirebilmek) için Monay Kart ekranına girmelisin. Monay Kart ekranında “Son İşlemler” bölümünün üzerinde “Monay Kart Seviyeni Yükselt” alanına tıklayarak kart seviyeni yükseltme talebinde bulunabilirsin?

Monay Kart seviyemi yükseltme talebim için benden neden bilgi ve belgeler isteniyor?

Monay Kart seviyesini yükseltme talebinde bulunabilmen için bazı bilgi ve belgeleri iletmen gerekir. Bu bilgi ve belgeler tıpkı banka hesabı açılışı veya kredi kartı başvurusu yaptığında paylaştığın bilgilerle benzerlik taşıyorlar. İlgili bilgi ve belgeler 6493 sayılı “Ödeme Hizmetleri ve Elektronik Para Kuruluşları Hakkında Kanun” kapsamında altyapı sağlayıcımız Türk Elektronik Para ile paylaşılmakta ve onların tarafında saklanmaktadır.

Monay Kart seviyemi yükseltme talebim için benden hangi bilgi ve belgeler isteniyor?

Monay Kart seviyesini yükseltme talebinde bulunabilmen için bazı bilgi ve belgeleri iletmen gerekir. Bu bilgi ve belgeler tıpkı banka hesabı açılışı veya kredi kartı başvurusu yaptığında paylaştığın bilgilerle benzerlik taşıyorlar. İlgili bilgi ve belgeler 6493 sayılı “Ödeme Hizmetleri ve Elektronik Para Kuruluşları Hakkında Kanun” kapsamında altyapı sağlayıcımız Türk Elektronik Para ile paylaşılmakta ve onların tarafında saklanmaktadır. Bu aşamada belirtmen gereken bilgiler;

  • Kimlik Bilgileri (Ad, Soyad, TCKN, Kimlik Seri No, Doğum Yeri, Doğum Tarihi, Meslek)
  • Adres Bilgileri (İl, ilçe detayıyla açık adres)
  • TC Kimlik Kartı Ön ve Arka Yüz Fotoğrafı (Yabancı Uyruklu kullanıcılarımız şimdilik kart seviyesi yükseltme talebinde bulunamamaktadır, süreç ile ilgili detaylı bilgi almak için [email protected] adresinden detaylı açıklama alınabilir)
  • Fatura veya e-Devlet’ten alınan İkametgah/Yerleşim Yeri Belgesi (Bir önceki adımda girilen adresi teyit etmek için adres bilgisini içermelidir)
  • Elektronik Para Hesap Sözleşmesi Çıktısının Alınarak İmzalanmış Halinin Fotoğrafı (https://param.com.tr/dosya/Elektronik-Para-Hesap-Sozlesmesi-Rev004.pdf)

Monay Kart seviyemi yükseltme talebimi iletirken işim çıktı, yarım kaldı, ne yapmalıyım?

Başvuru talebinde kimliğini bulmak, ikametgah belgesi hazırlamak, çıktı almak gibi sebeplerle sürecin yarım kalabilir. Monay Kart seviyeni yükseltme talebine kaldığın yerden devam etmek için Monay Kart ekranına girmelisin. Monay Kart ekranında “Son İşlemler” bölümünün üzerinde “Kaldığın yerden devam et” alanına tıklayarak kart seviyeni yükseltme talebinde bulunabilirsin.

Monay Kart seviyemi yükseltme talebimi ilettim başvuru sürecim ne zaman sonuçlanır?

Monay Kart seviyeni yükseltme talebinde istenen bilgi ve belgeleri girdikten sonra altyapı sağlayıcım Türk Elektronik Para yetkilileri kontrollerini gerçekleştirirler. Talebini ilettikten sonra 1 iş gün içerisinde SMS ve/veya e-posta yoluyla talebine ilişkin olumlu veya olumsuz sonucu iletirler.

Monay Kart seviye yükseltme talebim reddedildi. Ne yapacağım?

Monay Kart seviyeni yükseltme talebinde istenen bilgi ve belgeleri girdikten sonra altyapı sağlayıcım Türk Elektronik Para yetkilileri kontrollerini gerçekleştirirler. Talebini ilettikten sonra 1 iş gün içerisinde SMS ve/veya e-posta yoluyla talebine ilişkin olumlu veya olumsuz sonucu iletirler. Yapılan dönüş içerisinde hangi bilgi veya belgenin uyuşmazlık yarattığı ile ilgili detaylı açıklama yer almaktadır. Burada hatalı belge/belgeleri not alarak aydınlık bir ortamda daha net fotoğraflarını çektiğine emin olarak Monay Kart ekranından tekrar yükleme yapabilirsin. Monay Kart ekranında “Son İşlemler” bölümünün üzerinde “Seviye Yükseltme Reddedildi” alanına tıklayarak hatalı belgeleri değiştirerek tekrardan kart seviyeni yükseltme talebinde bulunabilirsin.

Paylaş:
Monay Uygulamasını İndir