Alışveriş ile ilgili içerikler

Şık Kıyafet Kombinlerinin En Tasarruflu Yolu

Şık Kıyafet Kombinlerinin En Tasarruflu Yolu

Şık kombinler yaratmak için yeni sezon kıyafet alışverişine çıkmak istiyorum diyorsan, harekete geçmeden önce bu tavsiyelere baksan iyi olur çünkü çok para harcamandan, kolay yolla sonbahar-kış kombinleri yaratmanın bir püf noktası var!

Alışverişi Tetikleyen Sebepler

Alışverişi Tetikleyen Sebepler

Özgür iradeni kaybettiğin, ansızın kendini alışveriş yaparken bulduğun anlar oldu mu hiç? Örneğin işten eve dönmüş, televizyon karşısında otururken yeni bir gömlek alıverdin mi? Bu soruya cevabın evetse, alışverişi tetikleyen bazı sebepler hakkında konuşabiliriz. Böylece, bilinçli bir şekilde alışveriş harcamalarını yönetebilirsin.

Vazgeçen Özgürleşir!

Vazgeçen Özgürleşir!

Yaptığımız her seçim bir şeylerden vazgeçmemiz anlamına geliyor... Günde ortalama 35 bin karar alıyoruz. Özel hayatımız, iş yeri, finansal kararlar… Peki bunların kaçından pişman oluyoruz? Şöyle bir durup düşünsek..Neyi ne için yapıyoruz veya yapmıyoruz...

İndirimler Baş Döndürmesin!

İndirimler Baş Döndürmesin!

Yılbaşı, yıl sonu, bayramlar, özel günler derken, son dönemde yılın en uzun günü bile indirim/kampanya çarkına dahil oldu. Tasarruflu yaşam biçimini benimseyip hedefimiz için biriktirirken, bu kampanyaların cazibesine kapılmadan nasıl ilerleyeceğiz?

Sen Nasıl Harcıyorsun?

Sen Nasıl Harcıyorsun?

Hepimiz her gün önemli kararlar veriyoruz. Bunlardan biri de finansal kararlarımız… Hedefe ulaşmak için karar aldıktan sonra bir yerden küçük adımlarla başlamak gerekiyor. Bunun için en kolay yol harcamaları yazarak takip etmek.

Monay'ı İndir